Giáo Dục

Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 4 năm 2021-2022 có đáp án Trường TH Chi Lăng

Nội dung tài liệu Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 4 năm 2021-2022 có đáp án Trường TH Chi Lăng giúp các em học sinh lớp 4 ôn tập và rèn luyện kÄ© năng làm đề, chuẩn bị cho kì thi học kì 1 sắp tới. Hi vọng tài liệu này sẽ giúp ích cho các em trong quá trình học tập và ôn luyện. Chúc các em học tập tốt!

TRƯỜNG TH

CHI LĂNG

ĐỀ THI HỌC KÌ 1 NĂM HỌC 2021 – 2022

Môn: TIẾNG ANH 4

Thời gian: 45 phút

1. Đề số 1

I. Circle the odd-one-out. Write.

1. Sandwich pizza carrot eggs parrot ………………..

2. Bookshelf cupboard draw bed rug ………………..

3. Brown curly short hair straight ………………..

4. Milk juice fig water milkshake ………………..

5. Thirsty twenty ten thirty twelve ………………..

II. Write the long form.

1. I’ve got short hair. â€¦â€¦â€¦â€¦â€¦â€¦â€¦â€¦â€¦â€¦â€¦â€¦â€¦â€¦..

2. It’s got a big nose. ……………………………………..

3. They’re in the school yard. â€¦â€¦â€¦â€¦â€¦â€¦â€¦â€¦â€¦â€¦â€¦â€¦â€¦â€¦..

4. She’s a doctor. ……………………………………..

5. Nam can’t ride a horse. …………………………………….

III. Reorder the words.

1. have / I / new / got / friend / a/.

…………………………………………………………

2. over / there / Look /.

…………………………………………………………

3. Tim’s / It’s / ball/.

…………………………………………………………

4. pears / now / haven’t /We / got /.

…………………………………………………………

5. has / hair / She / straight / got /.

IV. Fill in the blanks with: is, are, have, has.

1. …………. Mai’s hair long? – No, it isn’t. It ……… short.

2. Mai …………. got short black hair.

3. He ………… tall and thin.

4. What ………they?

5. Tan ………….a doctor. He …………got short blond hair.

6. Hoa and Nam……….. my friends. They…………got brown eyes.

7. …………you tall or short?

ĐÁP ÁN ĐỀ SỐ 1

I. Circle the odd-one-out. Write.

1 – parrot; 2 – draw; 3 – hair; 4 – fig; 5 – thirsty;

II. Write the long form.

1 – I have got short hair

2 – It has got a big nose.

3. They are in the school yard.

4. She is a doctor.

5. Nam cannot ride a horse.

III. Reorder the words.

1 – I have got a new friend.

2 – Look over there.

3 – It’s Tim’s ball.

4 – We haven’t got pears now.

5 – She has got straight hair.

IV. Fill in the blanks with: is, are, have, has.

1. ………Is…. Mai’s hair long? – No, it isn’t. It …is…… short.

2. Mai ……has……. got short black hair.

3. He ……is…… tall and thin.

4. What …are……they?

5. Tan ……is…….a doctor. He ……has……got short blond hair.

6. Hoa and Nam…are…….. my friends. They……have……got brown eyes.

7. …Are………you tall or short?

2. Đề số 2

ĐỀ THI HỌC KÌ 1 MÔN TIẾNG ANH 4- TRƯỜNG TH CHI LĂNG- ĐỀ 02

I. Odd one out

1. A.morning               B.afternoon                 C.evening                    D.birthday

2. A.England               B.America                   C.Vietnamese             D.Japan

3. A.swim                    B.January                    C.March                      D.May

4. A.ride                      B.badminton               C.dance                       D.play

5. A.Monday               B.Thursday                 C.Friday                      D.week

II. Choose the best answer

1. What is your name? My ______ is Tom.

A. name B. nam C. nice D. nine

2. How are you? I ____ fine, thank you. And you?

A. are B. am C. is D. in

3. How old are you? I am _____ years old.

A. a B. an C. nine D. one

4. Where ______ you from? I am from America.

A. am B. do C. is D. are

5. What nationality are you? I __________ Vietnamese.

A. to B. are C. am D. is

6. What day is it today? It is _______ .

A. one day B. Tuesday C. Three days D. Two days

7. What __________ you do on Monday? I read books in the morning.

A. do B. does C. is D. am

8. What is the ______ today? It is the first of September.

A. do B. date C. today D. to

9. When is _____ birthday? It is on the ninth of June.

A. you B. we C. your D. they

10. What can you do? I ____ speak English.

A. am B. is C. are D. can

11. Can you swim? Yes, I __________.

A. am B. is C. can D. are

12. Where is she from? She ______ from Singapore.

A. am B. is C. are D. do

13. When is his birthday? His __________ is on the second of July.

A. birthday B. today C. tomorrow D. tonight

14. Can you speak English? No, I _____.

A. can B. cant C. cann’t D. can’t

III. Read and answer

Hi, My name is Maria. I’m a student at Oxford Primary School. Today I have Vietnamese, Maths, English, Music and Art. I like Music because I can sing a song. I don’t like English because it is difficult to write in English.

1. What’s her name? …………………………………………………….

2. What’s the name of her school? ……………………………………………………

3. What subject does she have today? ……………………………………………………

4. Why does she like Music? ……………………………………………………

IV. Reorder the words to make sentences.

1. you/ are/ Where/ from/ ? ………………………………………………………

2. Nga/ your/ birthday,/ When/ is/ ? …………………………………………………

3. fifth/ Today/ of/ is/ the/ October/ . …………………………………………

4. play/ Can/ the/ you/ piano /? …………………………………………………

5. play / can/ He/ basketball./ ………………………………………………………..…

ĐÁP ÁN ĐỀ SỐ 2

I.

1. D     2. C     3. A     4. B     5. D

II.

1. A     2. B     3. C     4. D     5. C

6. B     7. A     8. B     9. C     10. D

11. C   12. B   13. A   14. D

III.

1. Her name is Maria.

2. Her school’s name is Oxford Primary School. / It is Oxford Primary School.

3. (Today) She has Vietnamese, Maths, English, Music and Art.

4. Because she can sing a song.

IV.

1. Where are you from?

2. When is your birthday, Nga?

3. Today is the fifth of October.

4. Can you play the piano?

5. He can play basketball.

3. Đề số 3

ĐỀ THI HỌC KÌ 1 MÔN TIẾNG ANH 4- TRƯỜNG TH CHI LĂNG- ĐỀ 03

Exercise 1. Circle the odd one out.

1. A. work                   B. morning                  C. afternoon                D. evening

2. A. Monday             B. Tuesday                  C. January                   D. Friday

3. A. Where                 B. What                       C. When                      D. o’clock

4. A. August                B. Match                     C. May                        D. November

Exercise 2: Choose the correct answer:

1. Hi, I’m Akio, nice to……… you.

A. like

B. look

C. meet

D. miss

2. Where are you……….? – I’m from Japan.

A. on

B. in

C. about

D. from

3. What is the……. today?

– It’s the first of May

A. date

B. day

C. week

D. month

4. Can you play volleyball?

– Yes, I……..

A. do

B. does

C. can

D. can’t

5. His hobby is ……….comics.

A. read

B. reading

C. ride

D. riding

6. Jenny like………. dishes.

A. cooking

B. cook

C. cooks

D. eat

7. Playing football is my …………

A. subject

B. hobby

C. lesson

D. homework

8. When is your birthday, Nam? – It’s ……….June.

A. At

B. in

C. on

D. from

Exercise 3: Arrange the sentences.

1. is/ Linda/ from/ Japan/ ./

……………………………………………………..

2. you/ are/ Where/ from/ ?/

……………………………………………………

3. in/ school/ My/ is/ Tokyo/ ./

……………………………………………………

4. Nga/ your/ birthday/ When/ is/ ?/

…………………………………………………….

Exercise 4: Read and do the task:

My name is Nam. I am Vietnamese. My birthday is the thirty of October. I am in grade 4 in class 4A at Le Loi Primary School. I go to school from Monday to Friday. At school, I love English best. I can sing many English songs. My favorite sport is football. On the weekend, my friends and I usually play football on the field. We have a lot of fun together.

1. Choose Yes or No.

Example: A, Nam can sing and play football.

a. Yes b. No

B, He come from England.

a. Yes b. No

C, He plays footballs on Saturdays and Sundays.

a. Yes b. No

D, His friends and he have a lot of sad together.

a Yes b. No

2. Read the passage again and answer the question:

A, What’s his name?

…………………………………………………………………………………………………

B, What nationality is he?

…………………………………………………………………………………………………

C, When’s his birthday?

…………………………………………………………………………………………………

D, What class is he in?

…………………………………………………………………………………………………

Exercise 5. Answer the questions:

1. What nationality are you?

…………………………………………………………………………………………………

2. Can you play the piano?

…………………………………………………………………………………………………

3. When is your birthday?

…………………………………………………………………………………………………

ĐÁP ÁN ĐỀ SỐ 3

Exercise 1. Circle the odd one out

Câu

1

2

3

4

Đáp án

A

C

D

B

Exercise 2: Choose the correct answer:

Câu

1

2

3

4

5

6

7

8

Đáp án

C

D

A

C

B

C

B

C

Exercise 3: Arrange the sentences.

1. Linda is from Japan.

2. Where are you from?

3. My school is in Tokyo.

4. When is your birthday Nga?

Exercise 4: Read and do the task:

1. Choose Yes or No.

A. No B. Yes C. No

2. Read the passage again and answer the question:

A, His name is Nam.

B, He is Vietnamese.

C, He birthday is the thirty of October.

D, He is in class 4A.

Exercise 5. Answer the questions: (Tá»± trả lời về bản thân mình)

1. I am Vietnamese.

2. Yes, I can./ No, I cannot.

3. It is on the twentieth- first of December.

4. Đề số 4

ĐỀ THI HỌC KÌ 1 MÔN TIẾNG ANH 4- TRƯỜNG TH CHI LĂNG- ĐỀ 04

Choose the best answer

1. Where are you …….? I am from Thai Binh province.

A. from

B. on

C. in

2. What do you do on Saturday afternoon? – I …………… with my brother.

A. visits

B. go swimming

C. plays football

3. What ………………are you? – I’m English.

A. nationality

B. weather

C. name

4. When is your………………? – It’s in December.

A. book

B. birthday

C. nationality

5. ………………………. . See you later

A. Good morning

B. Good evening

C. Goodbye.

Choose the odd one out.

1. A. beautiful

B. big

C. sing

D. small

2. A. Vietnamese

B. England

C. Japanese

D. American

3. A. story

B. book

C. cook

D. computer

4. A. Monday

B. Sunday

C. Friday

D. September

5. A. first

B. third

C. four

D. second

Reorder the words. 

1. What/ name/ your/ is/ the/ of/ school/ primary/ ?

……………………………………………………………….

2. do/ in/ you/ doing/ like/ your/ miễn phí time/ what/?

……………………………………………….

3. Lisa/ taking/ doesn’t/ photographs/ like

……………………………………………………….

4. you/ do/ like/ or/ reading/ singing/?

…………………………………………………………

5. badminton / her / hobby / is / sister’s / playing

……………………………………………………………

ĐÁP ÁN ĐỀ SỐ 4

Choose the best answer

1 – A; 2 – B; 3 – A; 4 – B; 5 – C;

Choose the odd one out.

1 – C; 2 – B; 3 – C; 4 – D; 5 – C;

Reorder the words.

1. What/ name/ your/ is/ the/ of/ school/ primary/ ?

……..What is the name of your primary school?…..

2. do/ in/ you/ doing/ like/ your/ miễn phí time/ what/?

……..What do you like doing in your miễn phí time?……….

3. Lisa/ taking/ doesn’t/ photographs/ like

……Lisa doesn’t like taking photographs……………..

4. you/ do/ like/ or/ reading/ singing/?

………Do you like singing or reading?……………..

5. badminton / her / hobby / is / sister’s / playing

………Her sister’s hobby is playing badminton………..

5. Đề số 5

ĐỀ THI HỌC KÌ 1 MÔN TIẾNG ANH 4- TRƯỜNG TH CHI LĂNG- ĐỀ 05

Find the odd one out

1. A. English

B. America

C. Japanese

D. Vietnam

2. A. Chinese

B. Thailand

C. Japanese

D. Malaysian

3. A. Where

B. on

C. at

D. from

4. A. Good morning

B. Stand up

C. Good evening

D. Good afternoon

5. A. Sunday

B. sing

C. swim

D. fly

Choose the correct words.

1. Is she (making/ make) paper frog?

2. Did he water the flowers yesterday? – No, I (did/ didn’t).

3. What will you do (on/ at) Sunday morning?

4. What does he like (do/ doing)?

5. He (like/ likes) playing football.

Rearrange the words to compete the sentences

1/ orange juice? / you / Do / some / want

____________________________________

2/ new / This / notebook ./ is / her

____________________________________

3/ out? / I / go / May

____________________________________

4/ an / That / is / apple.

____________________________________

5/  is / long / a / It / jump rope.

____________________________________

ĐÁP ÁN ĐỀ SỐ 5

Find the odd one out

1 – C; 2 – B; 3 – A; 4 – B; 5 – A;

Choose the correct words.

1. Is she (making/ make) paper frog?

2. Did he water the flowers yesterday? – No, I (did/ didn’t).

3. What will you do (on/ at) Sunday morning?

4. What does he like (do/ doing)?

5. He (like/ likes) playing football.

Rearrange the words to compete the sentences

1/ orange juice? / you / Do / some / want

___Do you want some orange juice?______

2/ new / This / notebook ./ is / her

____This is her new notebook.______

3/ out? / I / go / May

_____May I go out?______

4/ an / That / is / apple.

___That is an apple._____

5/ is / long / a / It / jump rope.

_____It is a long jump rope._________

Trên đây là toàn bộ nội dung tài liệu Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 4 năm 2021-2022 có đáp án Trường TH Chi Lăng. Äá»ƒ xem thêm nhiều tài liệu tham khảo hữu ích khác các em chọn chức năng xem trực tuyến hoặc đăng nhập vào trang hoc247.net Ä‘ể tải tài liệu về máy tính.

Hy vọng tài liệu này sẽ giúp các em học sinh Ã´n tập tốt và đạt thành tích cao trong học tập.

Các em quan tâm có thể tham khảo tư liệu cùng chuyên mục:

  • Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 4 năm 2021-2022 có đáp án Trường TH Nguyễn Thái SÆ¡n
  • Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 4 năm 2021-2022 có đáp án Trường TH Hồng Thái

Chúc các em học tập tốt!

.


Thông tin thêm

Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 4 năm 2021-2022 có đáp án Trường TH Chi Lăng

[rule_3_plain]

Nội dung tài liệu Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 4 năm 2021-2022 có đáp án Trường TH Chi Lăng giúp các em học sinh lớp 4 ôn tập và rèn luyện kÄ© năng làm đề, chuẩn bị cho kì thi học kì 1 sắp tới. Hi vọng tài liệu này sẽ giúp ích cho các em trong quá trình học tập và ôn luyện. Chúc các em học tập tốt!

TRƯỜNG TH

CHI LĂNG

ĐỀ THI HỌC KÌ 1 NĂM HỌC 2021 – 2022

Môn: TIẾNG ANH 4

Thời gian: 45 phút

1. Đề số 1

I. Circle the odd-one-out. Write.

1. Sandwich pizza carrot eggs parrot ………………..

2. Bookshelf cupboard draw bed rug ………………..

3. Brown curly short hair straight ………………..

4. Milk juice fig water milkshake ………………..

5. Thirsty twenty ten thirty twelve ………………..

II. Write the long form.

1. I’ve got short hair. â€¦â€¦â€¦â€¦â€¦â€¦â€¦â€¦â€¦â€¦â€¦â€¦â€¦â€¦..

2. It’s got a big nose. ……………………………………..

3. They’re in the school yard. â€¦â€¦â€¦â€¦â€¦â€¦â€¦â€¦â€¦â€¦â€¦â€¦â€¦â€¦..

4. She’s a doctor. ……………………………………..

5. Nam can’t ride a horse. …………………………………….

III. Reorder the words.

1. have / I / new / got / friend / a/.

…………………………………………………………

2. over / there / Look /.

…………………………………………………………

3. Tim’s / It’s / ball/.

…………………………………………………………

4. pears / now / haven’t /We / got /.

…………………………………………………………

5. has / hair / She / straight / got /.

IV. Fill in the blanks with: is, are, have, has.

1. …………. Mai’s hair long? – No, it isn’t. It ……… short.

2. Mai …………. got short black hair.

3. He ………… tall and thin.

4. What ………they?

5. Tan ………….a doctor. He …………got short blond hair.

6. Hoa and Nam……….. my friends. They…………got brown eyes.

7. …………you tall or short?

ĐÁP ÁN ĐỀ SỐ 1

I. Circle the odd-one-out. Write.

1 – parrot; 2 – draw; 3 – hair; 4 – fig; 5 – thirsty;

II. Write the long form.

1 – I have got short hair

2 – It has got a big nose.

3. They are in the school yard.

4. She is a doctor.

5. Nam cannot ride a horse.

III. Reorder the words.

1 – I have got a new friend.

2 – Look over there.

3 – It’s Tim’s ball.

4 – We haven’t got pears now.

5 – She has got straight hair.

IV. Fill in the blanks with: is, are, have, has.

1. ………Is…. Mai’s hair long? – No, it isn’t. It …is…… short.

2. Mai ……has……. got short black hair.

3. He ……is…… tall and thin.

4. What …are……they?

5. Tan ……is…….a doctor. He ……has……got short blond hair.

6. Hoa and Nam…are…….. my friends. They……have……got brown eyes.

7. …Are………you tall or short?

2. Đề số 2

ĐỀ THI HỌC KÌ 1 MÔN TIẾNG ANH 4- TRƯỜNG TH CHI LĂNG- ĐỀ 02

I. Odd one out

1. A.morning               B.afternoon                 C.evening                    D.birthday

2. A.England               B.America                   C.Vietnamese             D.Japan

3. A.swim                    B.January                    C.March                      D.May

4. A.ride                      B.badminton               C.dance                       D.play

5. A.Monday               B.Thursday                 C.Friday                      D.week

II. Choose the best answer

1. What is your name? My ______ is Tom.

A. name B. nam C. nice D. nine

2. How are you? I ____ fine, thank you. And you?

A. are B. am C. is D. in

3. How old are you? I am _____ years old.

A. a B. an C. nine D. one

4. Where ______ you from? I am from America.

A. am B. do C. is D. are

5. What nationality are you? I __________ Vietnamese.

A. to B. are C. am D. is

6. What day is it today? It is _______ .

A. one day B. Tuesday C. Three days D. Two days

7. What __________ you do on Monday? I read books in the morning.

A. do B. does C. is D. am

8. What is the ______ today? It is the first of September.

A. do B. date C. today D. to

9. When is _____ birthday? It is on the ninth of June.

A. you B. we C. your D. they

10. What can you do? I ____ speak English.

A. am B. is C. are D. can

11. Can you swim? Yes, I __________.

A. am B. is C. can D. are

12. Where is she from? She ______ from Singapore.

A. am B. is C. are D. do

13. When is his birthday? His __________ is on the second of July.

A. birthday B. today C. tomorrow D. tonight

14. Can you speak English? No, I _____.

A. can B. cant C. cann’t D. can’t

III. Read and answer

Hi, My name is Maria. I’m a student at Oxford Primary School. Today I have Vietnamese, Maths, English, Music and Art. I like Music because I can sing a song. I don’t like English because it is difficult to write in English.

1. What’s her name? …………………………………………………….

2. What’s the name of her school? ……………………………………………………

3. What subject does she have today? ……………………………………………………

4. Why does she like Music? ……………………………………………………

IV. Reorder the words to make sentences.

1. you/ are/ Where/ from/ ? ………………………………………………………

2. Nga/ your/ birthday,/ When/ is/ ? …………………………………………………

3. fifth/ Today/ of/ is/ the/ October/ . …………………………………………

4. play/ Can/ the/ you/ piano /? …………………………………………………

5. play / can/ He/ basketball./ ………………………………………………………..…

ĐÁP ÁN ĐỀ SỐ 2

I.

1. D     2. C     3. A     4. B     5. D

II.

1. A     2. B     3. C     4. D     5. C

6. B     7. A     8. B     9. C     10. D

11. C   12. B   13. A   14. D

III.

1. Her name is Maria.

2. Her school’s name is Oxford Primary School. / It is Oxford Primary School.

3. (Today) She has Vietnamese, Maths, English, Music and Art.

4. Because she can sing a song.

IV.

1. Where are you from?

2. When is your birthday, Nga?

3. Today is the fifth of October.

4. Can you play the piano?

5. He can play basketball.

3. Đề số 3

ĐỀ THI HỌC KÌ 1 MÔN TIẾNG ANH 4- TRƯỜNG TH CHI LĂNG- ĐỀ 03

Exercise 1. Circle the odd one out.

1. A. work                   B. morning                  C. afternoon                D. evening

2. A. Monday             B. Tuesday                  C. January                   D. Friday

3. A. Where                 B. What                       C. When                      D. o’clock

4. A. August                B. Match                     C. May                        D. November

Exercise 2: Choose the correct answer:

1. Hi, I’m Akio, nice to……… you.

A. like

B. look

C. meet

D. miss

2. Where are you……….? – I’m from Japan.

A. on

B. in

C. about

D. from

3. What is the……. today?

– It’s the first of May

A. date

B. day

C. week

D. month

4. Can you play volleyball?

– Yes, I……..

A. do

B. does

C. can

D. can’t

5. His hobby is ……….comics.

A. read

B. reading

C. ride

D. riding

6. Jenny like………. dishes.

A. cooking

B. cook

C. cooks

D. eat

7. Playing football is my …………

A. subject

B. hobby

C. lesson

D. homework

8. When is your birthday, Nam? – It’s ……….June.

A. At

B. in

C. on

D. from

Exercise 3: Arrange the sentences.

1. is/ Linda/ from/ Japan/ ./

……………………………………………………..

2. you/ are/ Where/ from/ ?/

……………………………………………………

3. in/ school/ My/ is/ Tokyo/ ./

……………………………………………………

4. Nga/ your/ birthday/ When/ is/ ?/

…………………………………………………….

Exercise 4: Read and do the task:

My name is Nam. I am Vietnamese. My birthday is the thirty of October. I am in grade 4 in class 4A at Le Loi Primary School. I go to school from Monday to Friday. At school, I love English best. I can sing many English songs. My favorite sport is football. On the weekend, my friends and I usually play football on the field. We have a lot of fun together.

1. Choose Yes or No.

Example: A, Nam can sing and play football.

a. Yes b. No

B, He come from England.

a. Yes b. No

C, He plays footballs on Saturdays and Sundays.

a. Yes b. No

D, His friends and he have a lot of sad together.

a Yes b. No

2. Read the passage again and answer the question:

A, What’s his name?

…………………………………………………………………………………………………

B, What nationality is he?

…………………………………………………………………………………………………

C, When’s his birthday?

…………………………………………………………………………………………………

D, What class is he in?

…………………………………………………………………………………………………

Exercise 5. Answer the questions:

1. What nationality are you?

…………………………………………………………………………………………………

2. Can you play the piano?

…………………………………………………………………………………………………

3. When is your birthday?

…………………………………………………………………………………………………

ĐÁP ÁN ĐỀ SỐ 3

Exercise 1. Circle the odd one out

Câu

1

2

3

4

Đáp án

A

C

D

B

Exercise 2: Choose the correct answer:

Câu

1

2

3

4

5

6

7

8

Đáp án

C

D

A

C

B

C

B

C

Exercise 3: Arrange the sentences.

1. Linda is from Japan.

2. Where are you from?

3. My school is in Tokyo.

4. When is your birthday Nga?

Exercise 4: Read and do the task:

1. Choose Yes or No.

A. No B. Yes C. No

2. Read the passage again and answer the question:

A, His name is Nam.

B, He is Vietnamese.

C, He birthday is the thirty of October.

D, He is in class 4A.

Exercise 5. Answer the questions: (Tá»± trả lời về bản thân mình)

1. I am Vietnamese.

2. Yes, I can./ No, I cannot.

3. It is on the twentieth- first of December.

4. Đề số 4

ĐỀ THI HỌC KÌ 1 MÔN TIẾNG ANH 4- TRƯỜNG TH CHI LĂNG- ĐỀ 04

Choose the best answer

1. Where are you …….? I am from Thai Binh province.

A. from

B. on

C. in

2. What do you do on Saturday afternoon? – I …………… with my brother.

A. visits

B. go swimming

C. plays football

3. What ………………are you? – I’m English.

A. nationality

B. weather

C. name

4. When is your………………? – It’s in December.

A. book

B. birthday

C. nationality

5. ………………………. . See you later

A. Good morning

B. Good evening

C. Goodbye.

Choose the odd one out.

1. A. beautiful

B. big

C. sing

D. small

2. A. Vietnamese

B. England

C. Japanese

D. American

3. A. story

B. book

C. cook

D. computer

4. A. Monday

B. Sunday

C. Friday

D. September

5. A. first

B. third

C. four

D. second

Reorder the words. 

1. What/ name/ your/ is/ the/ of/ school/ primary/ ?

……………………………………………………………….

2. do/ in/ you/ doing/ like/ your/ miễn phí time/ what/?

……………………………………………….

3. Lisa/ taking/ doesn’t/ photographs/ like

……………………………………………………….

4. you/ do/ like/ or/ reading/ singing/?

…………………………………………………………

5. badminton / her / hobby / is / sister’s / playing

……………………………………………………………

ĐÁP ÁN ĐỀ SỐ 4

Choose the best answer

1 – A; 2 – B; 3 – A; 4 – B; 5 – C;

Choose the odd one out.

1 – C; 2 – B; 3 – C; 4 – D; 5 – C;

Reorder the words.

1. What/ name/ your/ is/ the/ of/ school/ primary/ ?

……..What is the name of your primary school?…..

2. do/ in/ you/ doing/ like/ your/ miễn phí time/ what/?

……..What do you like doing in your miễn phí time?……….

3. Lisa/ taking/ doesn’t/ photographs/ like

……Lisa doesn’t like taking photographs……………..

4. you/ do/ like/ or/ reading/ singing/?

………Do you like singing or reading?……………..

5. badminton / her / hobby / is / sister’s / playing

………Her sister’s hobby is playing badminton………..

5. Đề số 5

ĐỀ THI HỌC KÌ 1 MÔN TIẾNG ANH 4- TRƯỜNG TH CHI LĂNG- ĐỀ 05

Find the odd one out

1. A. English

B. America

C. Japanese

D. Vietnam

2. A. Chinese

B. Thailand

C. Japanese

D. Malaysian

3. A. Where

B. on

C. at

D. from

4. A. Good morning

B. Stand up

C. Good evening

D. Good afternoon

5. A. Sunday

B. sing

C. swim

D. fly

Choose the correct words.

1. Is she (making/ make) paper frog?

2. Did he water the flowers yesterday? – No, I (did/ didn’t).

3. What will you do (on/ at) Sunday morning?

4. What does he like (do/ doing)?

5. He (like/ likes) playing football.

Rearrange the words to compete the sentences

1/ orange juice? / you / Do / some / want

____________________________________

2/ new / This / notebook ./ is / her

____________________________________

3/ out? / I / go / May

____________________________________

4/ an / That / is / apple.

____________________________________

5/  is / long / a / It / jump rope.

____________________________________

ĐÁP ÁN ĐỀ SỐ 5

Find the odd one out

1 – C; 2 – B; 3 – A; 4 – B; 5 – A;

Choose the correct words.

1. Is she (making/ make) paper frog?

2. Did he water the flowers yesterday? – No, I (did/ didn’t).

3. What will you do (on/ at) Sunday morning?

4. What does he like (do/ doing)?

5. He (like/ likes) playing football.

Rearrange the words to compete the sentences

1/ orange juice? / you / Do / some / want

___Do you want some orange juice?______

2/ new / This / notebook ./ is / her

____This is her new notebook.______

3/ out? / I / go / May

_____May I go out?______

4/ an / That / is / apple.

___That is an apple._____

5/ is / long / a / It / jump rope.

_____It is a long jump rope._________

Trên đây là toàn bộ nội dung tài liệu Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 4 năm 2021-2022 có đáp án Trường TH Chi Lăng. Äá»ƒ xem thêm nhiều tài liệu tham khảo hữu ích khác các em chọn chức năng xem trực tuyến hoặc đăng nhập vào trang hoc247.net Ä‘ể tải tài liệu về máy tính.

Hy vọng tài liệu này sẽ giúp các em học sinh Ã´n tập tốt và đạt thành tích cao trong học tập.

Các em quan tâm có thể tham khảo tư liệu cùng chuyên mục:

Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 4 năm 2021-2022 có đáp án Trường TH Nguyễn Thái Sơn
Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 4 năm 2021-2022 có đáp án Trường TH Hồng Thái

Chúc các em học tập tốt!

Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 4 năm 2021-2022 có đáp án Trường TH Hồng Thái

225

Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 4 năm 2021-2022 có đáp án Trường TH Nguyễn Thái Sơn

216

Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 4 năm 2021-2022 có đáp án Trường TH Kết Đoàn

206

Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 3 năm 2021-2022 có đáp án Trường TH Bạch Đằng

124

Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 5 năm 2021-2022 có đáp án Trường TH Lê Đình Chinh

178

Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 4 năm 2021-2022 có đáp án Trường TH Kim Liên

191

[rule_2_plain]

#Bá #Äá #thi #HK1 #mÃn #Tiáºng #Anh #nÄm #có #ÄÃp #Ãn #TrÆáng #Chi #LÄng


  • Tổng hợp: Thư Viện Hỏi Đáp
  • Nguồn: https://hoc247.net/tu-lieu/bo-5-de-thi-hk1-mon-tieng-anh-4-nam-2021-2022-co-dap-an-truong-th-chi-lang-doc35611.html
Back to top button